Επικοινωνία

Μιλήστε μαζί μας σήμερα και ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα, τις τιμές, τις προσφορές και διευκολύνσεις πληρωμής, καθώς και για να ετοιμάσουμε μαζί το νέο σας επαγγελματικό μισθωτήριο συμβόλαιο!

Στην Θεσσαλονίκη, θα μας βρείτε:

01


CORPUS Βάκχου

Βάκχου 20, 54629, Θεσσαλονίκη

Οι φορολογικές έδρες που προσφέρουμε στην οδό Βάκχου 20 υπάγονται στην αρμοδιότητα της Α’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης.

02


CORPUS Παρμενίδου

Παρμενίδου 4, 54352, Θεσσαλονίκη

Οι φορολογικές έδρες που προσφέρουμε στην οδό Παρμενίδου 4 υπάγονται στην αρμοδιότητα της Δ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης.

03


CORPUS Καισαρείας

Καισαρείας 12, 54454, Θεσσαλονίκη

Οι φορολογικές έδρες που προσφέρουμε στην οδό Καισαρείας 12 & Καλλιπόλεως 35 υπάγονται στην αρμοδιότητα της Δ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης.

04


CORPUS Αισώπου

Αισώπου 19, 54627, Θεσσαλονίκη

Οι φορολογικές έδρες που προσφέρουμε στην οδό Αισώπου 19 υπάγονται στην αρμοδιότητα της Α’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης.

05


CORPUS Φρίξου

Φρίξου 15, 54627, Θεσσαλονίκη

Οι φορολογικές έδρες που προσφέρουμε στην οδό Φρίξου 15 υπάγονται στην αρμοδιότητα της Α’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης.

Επικοινωνία

Ινστιτούτο Κοινωνικής Οικονομίας

ΤΘ 40127, ΤΚ 56410, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 915 000

E-mail: info@forologikiedra.com | corpus.offices@gmail.com

*Για θέματα παραλαβής και παράδοσης της αλληλογραφίας σας, παρακαλούμε επικοινωνείτε στο 6943654587 και στο corpus.mailbox@gmail.com

Βρείτε μας στο Facebook και στο Instagram και μείνετε ενημερωμένοι για τις νέες μας προσφορές. Παρακολουθήστε τα video μας στο YouTube!


Latest from the Blog

green leafed plants

Αυτός είναι ο νέος, mega-πολυχώρος φορολογικών εδρών της CORPUS Offices!

Ο νέος, mega-πολυχώρος φορολογικών εδρών και γραφείων της CORPUS Offices στην Θεσσαλονίκη είναι πραγματικότητα! Η πρωτοπόρος εταιρεία επαγγελματικών μισθώσεων παρουσιάζει το 5ο κτιριακό της συγκρότημα στην οδό Φρίξου 15 στην περιοχή “FIX” της Θεσσαλονίκης. Έχοντας μετασκευάσει ένα εμβληματικό βιομηχανικό χώρο σε πολυχώρο επιχειρηματικότητας, η COPRUS Offices προσφέρει φορολογικές έδρες προς μίσθωση με τιμές που ξεκινούνContinue reading “Αυτός είναι ο νέος, mega-πολυχώρος φορολογικών εδρών της CORPUS Offices!”

man sitting on a chair in front of computer laptop using cellphone

Πωλήσεις με αλληλογραφία ή μέσω διαδικτύου: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Γιατί υπάρχουν οι ΚΑΔ με πρόθεμα 47.91 και με περιγραφή: “Λιανικό εμπόριο από επιχειρήσεις πωλήσεων με αλληλογραφία ή μέσω διαδικτύου”; Ας δούμε τί λέει ο Νόμος 2251/1994. Άρθρο 4 – Εμπορία από απόσταση αγαθών και υπηρεσιών, πλην των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών “Σύμβαση από απόσταση είναι κάθε σύμβαση που αφορά αγαθό ή υπηρεσία, η οποία συνάπτεται μεταξύContinue reading “Πωλήσεις με αλληλογραφία ή μέσω διαδικτύου: Όσα πρέπει να γνωρίζετε”

Ιωάννης Νασιούλας

Εμφιετζόγλου: Ο Νασιούλας επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας στην Θεσσαλονίκη!

Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε τον ορισμό του κου Νασιούλα ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιάννης Νασιούλας είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ιωάννης Νασιούλας – Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη”, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης και ιδρυτικό μέλος της «Πανελλήνιας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ» υπό τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου. Είναι εκλεγμένο μέλος της Γενικής ΣυνέλευσηςContinue reading “Εμφιετζόγλου: Ο Νασιούλας επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας στην Θεσσαλονίκη!”


Μοιραστείτε το!