fbpx

Έναρξη επαγγέλματος: Έχεις μισθωτήριο συμβόλαιο;

Φορολογική Έδρα | Ενοικίαση στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα με 29 ευρώ τον μήνα | CORPUS Offices

Έναρξη επαγγέλματος: Έχεις μισθωτήριο συμβόλαιο; Η πρώτη προϋπόθεση για έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας, είτε πρόκειται για ατομική επιχείρηση, είτε για ΙΚΕ, ΟΕ, ΕΠΕ, ΕΕ, ΑΕ ή ΜΚΟ, είναι να έχεις επαγγελματική μίσθωση. Το κόστος, όμως, μπορεί να είναι ο κύριος ανασταλτικός παράγοντας.

Οι ενοικίαση γραφείου για φορολογική έδρα δεν ήταν ποτέ πιο φθηνή και πιο εύκολη!

Θέλετε να ενοικιάσετε αυτοτελές γραφείο για φορολογική έδρα της επιχείρησης ή του οργανισμού σας, με το δικό σας Μισθωτήριο Συμβόλαιο και επίσημη ανάρτηση στο TaxisNet;

Η CORPUS Offices σας προσφέρει ολοκαίνουριους, ανεξάρτητους χώρους από 29 ευρώ τον μήνα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

Δεν πληρώνετε μεσιτική αμοιβή, εγγύηση, κοινόχρηστα, δημοτικά τέλη ή λογαριασμούς ΔΕΚΟ!

Οι επαγγελματικοί χώροι που σας προσφέρουμε είναι αυτοτελή δωμάτια, το καθένα με την δική του πόρτα, κατάλληλοι και νόμιμοι τόσο για ΚΑΔ προσφοράς υπηρεσιών, όσο και για εμπορικές δραστηριότητες, όπως e-shop, καθώς και για ενδοκοινοτικές συναλλαγές.

Επιπλέον με κάθε συμβόλαιο για ενοικίαση γραφείου για φορολογική έδρα, σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν πρόσβαση και χρήση των ολοκαίνουριων, άρτια εξοπλισμένων κοινόχρηστων χώρων εργασίας και συναντήσεων που βρίσκονται στα συγκροτήματά μας: με δωρεάν WiFi και πλήρη εξοπλισμό γραμματειακής υποστήριξης!

Discover more from Φορολογική Έδρα

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading